Vad kommer Buzzlemedia göra för att mitt företag ska nå uppsatta mål?

Varje byrå har en process, en del snyggare än andra. Vi håller vår enkel:

Vi engagerar din målgrupp med innehåll som de gillar och vill ha. Spenderar tid, energi och budget där det betyder mest. Mäter, optimerar och upprepar baserat på riktig data. Det är smart marknadsföring och vi tycker att det är det bästa sättet att arbeta tillsammans.

  • Definiera KPI: er och mål
  • Identifiera luckor och möjligheter
  • Utnyttja alla aspekter av digital marknadsföring med ett kundcentrerat tillvägagångssätt
  • Fokusera på resultat

Vanliga problem vi hjälper till att lösa

Varje aktivitet behöver en strategi

Stora affärsmål som ökad försäljning från digitala kanaler och leadsgenerering kräver en strategi som använder en rad taktiker.

Vi tillhandahåller omfattande marknadsförings- och tillväxtstrategier som kan användas inom ett pågående engagemang eller som en punktinsats för att möta dina nuvarande och framtida behov.

Taktik för varje behov

Specifika affärsmål kan ofta uppnås genom att använda en eller flera försäljnings- och marknadsföringsmetoder helt anpassade efter er verksamhet.

Vi använder en mängd riktade taktiker som kan användas för att komplettera ditt interna team och möta on-demand-behov. Taktiken och kanalerna anpassas efter er verksamhet och strategi.

Från första samtal till kampanj

Steg 1. Situation

När du väl har kontaktat oss pratar du med vår affärsutvecklingschef Abbe. Han kommer att ställa frågor om ditt företag, dina mål, vad du vill uppnå och vad dina förväntningar är på vårt samarbete.

Om du känner att det här kan vara början på en lång relation fortsätter vi prata mer ingående om dina behov och hur vi kan hjälpa till.

Därifrån skapar vi ett förslag som du får granska och om du är ombord kommer vi att starta arbetet.

Steg 2. Research

Du har varit här tidigare: det är här vi ställer många frågor och blir experter på ditt företag. Och vi kan också svara på frågor du kanske har. Det är den här fasen som utvecklar vårt och sätter tonen för våra projekt – många år fram.

Steg 3. Koncept och roadmap

Vi presenterar övertygande sätt för ditt företag att nå målgruppen med rätt budskap i rätt tidpunkt. Vi kommer att prata om hur man kan förverkliga konceptet, var möjligheterna ligger och hur vi kommer att uppfylla dina mål som ett team.

Steg 4. Optimering

Vi engagerar din målgrupp med innehåll som de gillar och vill ha. Spenderar tid, energi och budget där det betyder mest. Mäter, optimerar och upprepar baserat på verkliga data. Det är smart marknadsföring och vi tycker att det är det bästa sättet att arbeta tillsammans.

Är du redo att ta steget mot digital framgång?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.