Få din verksamhet att växa med Google Ads

Vår inställning går längre än att enbart uppdatera bud. Nyckeln är att förstå dina kunder och vad som gör att dem intresserade, likaså vad som inte gör det. Genom olika tester kan vi identifiera vad som fungerar bra. Sedan skalar vi.

BE OM OFFERT

I stället för att använda SEO (sökmotoroptimering) för att klättra upp på en sökresultatsida ger Google Ads dig möjligheten att buda på en placering ovanpå sökresultaten för vissa kombinationer av sökord. Oavsett om du är ett lokalt eller ett stort företag, kan Google Ads sannolikt erbjuda dig mycket värde.

Om Google Ads låter för bra för att vara sant … ja … det beror på att det är det. Det är en mycket konkurrenskraftig, ständigt utvecklande plattform där bara de smartaste av annonsörerna verkligen trivs. Det är lätt att slösa pengar på fel sökord eller betala för mycket för ett klick som inte kommer att leda till en försäljning. För att undvika kostsamma misstag är det klokt att samarbeta med en byrå som känner till Googles Ads.

Buzzlemedia är en Google Partner. Vi har mycket erfarenhet av att driva framgångsrika Google Ads-kampanjer i många branscher, och vårt team har meningsfulla certifieringar i Google Ads.

Hur vi lyckas

Vi tror på att det finns två viktiga aspekter för framgångsrik sökmarknadsföring: strategi och uppföljning.

För varje kampanj skapar vi en marknadsföringsstrategi som definierar hur ditt erbjudande uppfyller dina potentiella kunders behov. Vi använder sedan strategin för att skapa ett konsekvent och övertygande budskap som kombinerar rätt sökord, annonsmeddelanden och webbplatsupplevelse för att öka försäljningen.

När dina kampanjer har skapats och fått resultat, tillbringar vi tid varje vecka på att testa och analysera alla aspekter av dina kampanjer för att säkerställa att de fungerar optimalt.

Genom att kombinera annonsering, optimering och analys, kan vi skapa framgång och se till att dina kampanjer ger bästa möjliga avkastning.

Google Ads optimering

Hur väl optimerad är ditt Google Ads-konto?

Förmodligen en av de mest komplicerade frågorna men kortfattat beror det på om Google Ads uppnår uppsatta mål. För vissa byråer kan detta vara tillräckligt men vi tror på kontinuerlig förfining, optimering och förbättring. Denna cirkel av processer bör aldrig sluta, även när man överpresterar mot mål.

Vår inställning till kontinuerliga optimeringar går längre än att enbart uppdatera bud. Även om budgivning är en viktig aspekt av optimering finns det en stor mängd andra faktorer att överväga. Vi har utvecklat en robust och framgångsrik kontinuerlig testmetodik som inte bara ger förbättrad prestanda utan också insikter som kan påverka hela din marknadsföringsstrategi.

Vi kommer att arbeta direkt med ditt företag för att:

 • Sätta realistiska annonsmål baserade på dina unika behov och budget.
 • Identifiera målgrupper och demografi som ditt företag behöver inrikta sig på.
 • Skapa riktade sökord och smarta bud för bästa resultat.
 • Testa kampanjer i realtid för att få mer värdefull trafik till din webbplats.
 • Hjälp att utöka din räckvidd till nya lukrativa marknader

Vilka Google Ads-tjänster erbjuder vi?

 • Expert strategiplanering och genomförande
 • Grundlig analys av dina branschkonkurrenter
 • Annonsstruktur och optimering
 • ROI-mätningar och optimeringstips
 • Fördjupad sökordsanalys
 • Pågående kampanjspårning och övervakning
 • Regelbunden rapportering av kampanjens framsteg
 • Avancerat kampanjkonsult (inklusive geo-targeting & day-parting)
 • Upptäcka nya marknads- och mediemöjligheter