Digital marknadsföring

Digital marknadsföring är mer än bara sökord och e-postflöden – det är hur företag sprider sitt varumärke som en löpeld till rätt målgrupp på rätt kanal och i perfekt tid.

BE OM OFFERT

Alla har behov men alla behöver behöver samma sak, så ser vi på digital marknadsföring. Det handlar om att vara här, där och överallt med målgruppen. Identifiera dina kunder och engagera dem under hela köpresan. Och det kräver skräddarsydda lösningar, betalda och organiska. Inte en one-size-fits-all metod utan substans.

digital marknadsföring

Få rätt på den ständigt föränderliga digitala sfären.

På Buzzlemedia har vi skapat anpassade digitala marknadsföringslösningar för kunder i en mängd olika branscher. Och sedan gör vi dessa lösningar bättre. För i dagens digitala värld har du inte råd att ställa in och glömma bort. Från A / B-testning och annonsering till grundliga sökordsanalyser och marketing automation går vi genom, optimerar, förbättrar och samarbetar tills vi når dina mål.

Buzzlemedia förstod oss direkt, vad vi behöver, hur de kan bidra till ökad försäljning mht till vår processlösning för administrativa processer. Vårt samarbete är bara i sin linda och jag ser fram emot att ta nästa steg.

Ulf GeroldFörsäljningsansvarig, Tyringe Konsult AB

Hur vi arbetar med digital marknadsföring

Du kan inte genomföra en förstklassig digital strategi utan sammanhang. Så våra gör researchen först. Vi anstränger oss för att verkligen lära känna dig, din målgrupp, branschen och konkurrenter genom metoder som vi inte helt kan avslöja på den här sidan (men skulle gärna diskutera personligen).

Spoiler: vi ställer massor av frågor, lyssnar och trivs med data – siffror från analytics, PPC kampanjer, CRM, marketing automation, sociala medier … you name it. På så sätt får du en specialbyggd, datadriven lösning. En som placerar ditt företag framför dina kunder när och var de söker, pratar och – viktigast av allt – fattar beslut.

På Buzzlemedia hjälper vi dig att skapa en marknadsföringsplan som når kunderna vid varje beröringspunkt, oavsett om deras köpresa är linjär eller en spiral. Det handlar om att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, och sedan hamra ett konsekvent meddelande – varje gång.

Digital marknadsföringsfunktioner

  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Betalda media och digital reklam
  • Konverteringsoptimering (CRO)
  • Marketing automation
  • Content marketing-strategi
  • Resultatrapportering
  • Kampanj-blueprint och strategi
  • Integration av marknadsföringsteknik och konsultation