Utan bra analyser misslyckas 97% av alla digitala kampanjer

Du förtjänar bättre

BE OM EN OFFERT

Analytics är i vårt DNA

På Buzzle tror vi att om du inte spårade det så hände det inte. Analytics är hur vi avgör vilka förändringar som verkligen påverkar våra klienter. Alla beslut vi tar är tagna ur datan vi samlar, det är så vi lyckas leverera gång på gång.

Vår kärlek till Analytics driver oss att spåra varje interaktion mellan kampanjen och kunden. Detta gör att vi kan se vart din investering går och vilken avkastning dina aktiviteter genererar.

Att övervaka allt kräver extra arbete och planering, men det gör att vi kan identifiera och fokusera på de statistik som är viktiga. Resultaten talar för sig själva.

Mål- och händelsespårning

Allt som kan spåras bör spåras. Du vet aldrig när en viss del av webbplatsen kommer att bli en guldgruva!

På Buzzle spårar vi alla interaktiva element – inklusive formulär, knappar, dynamiska telefonnummer, köp och mycket mer. Detta gör att vi kan se exakt hur besökare interagerar med webbplatsen.

Genom att installera händelsespårning kan vi definiera hur olika delar bidrar till konverteringsprocessen och ställa in webbplatsinteraktionsmål som driver ROI.

Klick- eller värmekartor

Ett bra sätt att visualisera hur trafiken interagerar med en webbplats är genom klick- eller värmekartor. Dessa verktyg ger stor insikt i hur användare använder olika aspekter på din sida.

Vi kan till exempel konstatera att en navigeringsknapp drar uppmärksamhet eller att en grafik misstas för en knapp.

Genom att spåra hur besökare interagerar med din webbplats kan du lära dig mycket om varför webbplatselement lyckas eller misslyckas. Strategi, vi kan utforma och köra tester som dramatiskt förbättrar ditt resultat.

Detaljerad rapportering

Webanalys ger mycket viktig information om en webbplats. Därför kan det vara en smärtsam process för många företag som arbetar och tar beslut utan rätt rapporteringsinställning. Resultatet blir inte bra.

För att göra det enklare för våra kunder använder vi instrumentpaneler som gör mätningen och analysen lätt att förstå. Att ha enkla och exakta data tar bort känslorna från beslutsprocessen för hur du bäst fördelar din digitala marknadsföringsbudget för bästa avkastning.

Analytics som fungerar

Inte överraskande, analytics är grundläggande för allt vi gör på Disruptive Advertising. För många av våra kunder har deras analysresultat förändrat hur de gör affärer.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan avslöja dolda data på din webbplats och använda dem för att omdefiniera din onlinemarknadsföring!

”Buzzle förstod oss direkt, vad vi behöver, hur de kan bidra till ökad försäljning mht till vår processlösning för administrativa processer. Vårt samarbete är bara i sin linda och jag ser fram emot att ta nästa steg”

Ulf GeroldVD - Bestin

Abbe är en person med stort engagemang och många kreativa idéer.
Vi har samarbetat under flera år och jag uppskattar mycket den hjälp och de lösningar som Abbe erbjudit mig och mitt företag.
Det är alltid lika inspirerande att diskutera företagets utmaningar med Abbe. Han tvekar aldrig att säga vad han tycker, vilket ofta leder till nya lösningar.

Pär BengtssonVD - Pellevision

”Vi tog hjälp av BuzzleMedia för att strukturera upp vår försäljning. Resultatet blev över förväntningar. Inte nog med att vi fick en lösning som var helt skräddarsytt efter vår verksamhet och bransch, så hjälpte BuzzleMedia oss med att formulera och reflektera över våra långsiktiga mål. Konverteringsgraden blev hög efter att vi fått hjälp och vi känner oss mycket nöjda med vårt nya arbetssätt."

Martin LöfgrenGrundare - Simply BRF