Din resa börjar här

Välkommen ombord! Buzzle är i själ och hjärta ett entreprenöriellt bolag som lever för utveckling och de utmaningar vi ställs inför i det tempofyllda näringslivet. Vi vill så ofta vi kan leverera över förväntan, kulturen präglas starkt av en vinnarkultur som börjar och slutar med sig själv. Våra ledord är; Förbättring, Nytänkande och Samhörighet.

Vi vill ta dig närmare dina tillväxtmål – oavsett om du letar efter rätt resesällskap eller bara kikar in för att få inspiration och bli smartare.

Buzzle har sett dagens ljus för att hjälpa dig att utmana och utveckla ditt företags marknadsföring och försäljning. Allt för att få fler leads, bättre säljmöten och starkare kundrelationer.

Modern marknadsföring är inte lätt, och omvärlden som den ska ske i skiftar mycket. För att du ska hitta rätt i denna djungel finns ett stort team av navigatörer och upptäcktsresande till ditt förfogande hos Buzzle. De hjälper dig att hitta rätt och styra dig säkert genom morgondagens utmaningar.

Vi arbetar primärt med kunskapsintensiva och teknologibaserade B2B-företag med tillväxtmål.

Men egentligen spelar det ingen roll om ditt företag jobbar B2B eller B2C eller om du säljer det ena eller det andra.
Hos Buzzle tror vi på att det företag som är bäst på att hjälpa, inspirera och guida sina kunder igenom köpprocessen, ligger bäst till är när kunden ska välja en leverantör. Det är kundupplevelsen som gör skillnad, och både marknadsföring och försäljning bidrar till att den inte bara är en bra utan en avgörande konkurrensparameter.

Bland annat hjälper vi våra kunder med att:

  • Generera relevant trafik till hemsidan genom kvalitativt innehåll
  • Få fler heta leads, som försäljningsavdelningen kan stänga
  • Boka personliga eller händelsebaserade möten
  • Implementera HubSpot på både marknads- och säljavdelningen
  • Optimera verksamhetens säljprocesser genom Sales Enablement
  • Bygga webbplatser som konverterar besökare till leads

Styrelse

Abbe El-Madhoun

Grundare

Viktoria El-Madhoun

Styrelseledamot