telephone

Sluta förlora affärer till dina konkurrenter …

Mät din webbplats prestanda

Varför är SEO fortfarande så viktigt?

De flesta börjar sin resa med att söka efter något – “något” är ett behov. Sökmotorer används för att tillgodose ett behov av information, oavsett om det är att bekräfta när Skåne blev svenskt (år 1658, Freden i Roskilde) eller att hitta en lokal restaurang, ett nytt CRM-system eller den perfekta dröm lägenheten.

Sökmotoroptimering (SEO) är processen med att hjälpa dina kunder att få kontakt med ditt företag online.

Vårt team använder moderna SEO-metoder för att öka din trafik och rankning för kontrollerade sökord och long tail-fraser som driver affärer till din webbplats.

55 miljoner googlingar görs dagligen bara i Sverige

SEO handlar inte bara om att ranka för populära sökord; det handlar om att hittas när det betyder mest och att försöka ranka för ett ämne ni är experter i.  Våra skickliga sökmotorkonsulter undersöker noggrant rätt sökord för ditt företag och ser till att du får kvalificerad trafik som konverterar.

93

av alla inköp och beslut börjar med en sökmotor

75

scrollar aldrig förbi den första resultatsidan på Google

61

undersöker en produkt online innan de gör ett köp

10 steg för framgångsrik SEO

Innan varje nytt projekt tar vårt team tid för att lära känna dig och ditt företag. Att förstå mer om din målgrupp, affärsmodell och mål gör det möjligt för oss att utveckla en helt anpassad SEO-strategi.

1

Dina mål

Våra erfarna marknadsföringskonsulter arbetar med dig för att definiera dina digitala marknadsföringsmål och utvecklar en plattform för att börja strategisera din SEO-plan.

2

Webbplats Audit

Genom att analysera din webbplats får vi en bättre förståelse för styrkor och svagheter i din nuvarande position. Med hjälp av ett SEO-verktyg identifierar och prioriterar vi vilka delar av din webbplats som sannolikt ger högst ROI.

3

Konkurrensanalys

Att granska dina konkurrenters aktiviteter är ett beprövat sätt att skilja ditt företags unika värdeproposition. Detta hjälper också vårt SEO-team att lyfta fram företagets styrkor och snabbare ta marknadsandelar.

4

Sökordsanalys

Denna viktiga fas involverar en fördjupad analys av populära söktermer i kombination med användbara insikter i hur dina kunder söker. Vårt team analyserar sökvolym, konkurrens och SEO-möjlighet genom en avancerade sökordsverktyg för att identifiera de termer som är mest värdefulla för ditt företags tillväxt.

5

Kartlägga optimeringen

Våra SEO-strateger beskriver hur din optimeringsplan kommer att implementeras och tilldelar lämpliga nyckelfraser till lämpliga sidor på din webbplats. Detta viktiga steg säkerställer att dina kunder hittar dig när de söker efter termer som är relevanta för ditt företag, dina produkter eller tjänster.

6

Implementering

Med hjälp av vår undersöknings- och optimeringskarta tillämpar våra sökmotorkonsulter on-page optimering på din webbplats. Vi dokumenterar och håller reda på alla förändringar vi gör för att hjälpa vårt team att mäta effektiviteten i vår plan.

7

Bevaka trafik och ranking

Vi övervakar hur din webbplats presterar genom att analysera mätvärden som samlats in via Google Analytics och Search Console. Dessa insikter visar oss inte bara hur din webbplats presterar, utan kan också öppna våra ögon för nya möjligheter eller identifiera misslyckanden. Det är inte en kristallkula, men det är ganska nära!

8

Förfina SEO-planen

Med hjälp av webbplatsens prestandadata ändrar vi vår SEO-plan och fortsätter att förbättra din sökmotoroptimering. Genom att studera dina analysdata kan vi göra nödvändiga justeringar av din optimering och fortsätta att konvertera besökare till leads och kunder.

9

Content Creation

Med våra tjänster för content marketing utvecklar vårt team unikt content riktat för att engagera dina kunder och prestera i sökmotorerna.

10

Rapportering och förfining

Vi fortsätter att övervaka och rapportera din webbplats resultat rutinmässigt. Detta inkluderar att kontrollera din analysdata tillsammans med din webbplats övergripande hälsa, så att vårt team kan hålla koll på din webbplats positionering på marknaden.

Gör en snabb analys med vårt gratis SEO-test

Med vårt populära SEO-verktyg anger du en specifik sida på din webbplats som du vill ranka och får en enkel SEO-rapport om hur väl optimerad sidan är.

GÖR SEO-ANALYSEN NU

Buzzlemedia har hjälpt oss att tänka nytt och öka vår digitala närvaro. Vi ligger topp 3 på Google, vi har ökat trafiken med över 900% första året och vår blogg når fler och fler besökare. Detta är bara början…

Pia SanderVD, Interim Minds

Vilken SEO-lösning passar dig?

Vi grundades på SEO och med så mycket erfarenhet vet vi vad vi pratar om när det gäller att definiera vad sökare och sökmotorer letar efter. Oavsett om du är en helt ny och vill skapa ett namn, åtgärda daterade optimeringstekniker eller öka din etablerade webbplats prestanda, erbjuder vårt team de verktyg, erfarenhet och kunskap du behöver i ditt hörn för att ditt företag ska växa.

map235x186

Lokal SEO

Om du ska kunna dominera dina marknad behöver du en komplett lokal SEO-strategi som driver och levererar resultat

 • Lokal sökoptimering
 • Google My Business
 • Citation setup och optimering
 • Lokaliserat innehållsskapande

Teknisk SEO

Teknisk SEO ger företag grunden som krävs för att skala marknadsföringsframgång.

 • Analys av länkar
 • Webbplatsmigrationer
 • Schemaläggning
 • Bildoptimering

SEO Analytics

Alla våra SEO-tjänster har ett grundläggande analyspaket. Om du är redo för lite mer, utforska!

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Användarbeteendedata
 • Rapportering och insikter