Utan bra analyser misslyckas 97% av alla digitala kampanjer

Du förtjänar bättre

Mätning och analys i vårt DNA

Om du inte spårade det så hände det inte.

Det är genom mätning vi avgör vilka förändringar som verkligen påverkar våra kunders marknadsföring. Alla beslut vi tar baseras på data vi samlar, det är så vi lyckas leverera gång på gång.

Vår kärlek till mätning och analys driver oss att spåra varje interaktion, detta gör att vi kan spåra din investering och vilken avkastning dina aktiviteter genererar.

Att mäta och övervaka allt kräver extra arbete och planering, men det gör att vi kan identifiera och fokusera på statistik som är viktig. Resultaten talar för sig själva.

Mål- och händelsespårning

Allt som kan spåras bör spåras. Du vet aldrig när en viss del av webbplatsen kommer att bli en guldgruva!

På Buzzle spårar vi alla interaktiva element – inklusive formulär, knappar, dynamiska telefonnummer, köp och mycket mer. Detta gör att vi kan se exakt hur besökare interagerar med webbplatsen.

Genom att installera händelsespårning kan vi definiera hur olika delar bidrar till konverteringsprocessen och ställa in webbplatsinteraktionsmål som driver ROI.

Klick- eller värmekartor

Ett bra sätt att visualisera hur trafiken interagerar med en webbplats är genom klick- eller värmekartor. Dessa verktyg ger stor insikt i hur användare använder olika aspekter på din sida.

Vi kan till exempel konstatera att en navigeringsknapp drar uppmärksamhet eller att en grafik misstas för en knapp.

Genom att spåra hur besökare interagerar med din webbplats kan du lära dig mycket om varför webbplatser lyckas eller misslyckas.

Detaljerad rapportering

Webanalys ger mycket viktig information om en webbplats. Därför kan det vara en smärtsam process för många företag som arbetar och tar beslut utan rätt rapporteringsinställning. Resultatet blir inte bra.

För att göra det enklare för våra kunder använder vi instrumentpaneler som gör mätningen och analysen lätt att förstå. Att ha enkla och exakta data tar bort känslorna från beslutsprocessen för hur du bäst fördelar din digitala marknadsföringsbudget för bästa avkastning.

Analytics som fungerar

Data, mätning och analys är grundläggande för allt vi gör på Buzzlemedia. För många av våra kunder har deras analysresultat förändrat hur de gör affärer.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan avslöja dolda data på din webbplats och använda dem för att omdefiniera din marknadsföring!