Multikanal Marknadsföring

Vi alla har mål. Oavsett om ditt är att öka varumärkesmedvetenheten, lansera en produkt eller generera en mängd leads, kan en multikanal marknadsföringsmetod hjälpa till att bana väg

BE OM OFFERT

En heltäckande satsning för att krossa dina mål.

Du har siffror att slå. Ett meddelande att få ut. En produkt att sälja. Och ofta närmar sig en deadline. Det är där integrerade multikanal marknadsföringskampanjer kan hjälpa.

Från marketing automation till PPC och digital marknadsföring tar vi dina mål, lär oss om ditt företag och undersöker din målgrupp för att arkitektera en plan som gör att du kan vinna. Och sedan rullar vi upp ärmarna och börjar arbeta. Som en fullservicebyrå med ett arsenal av resurser och talang till hands tar vårt team din kampanj till liv och sprider den över en mängd olika kanaler för att nå din målgrupp. Sedan finjusterar vi, itererar och optimerar tills ditt mål uppfylls – och överträffas.

Vi på Concito hjälper andra B2B bolag i att bygga upp deras säljprocesser och etablera kontakten med rätt potentiella kunder. Vi saknade dock själva processerna för effektiv marknadsföring och förmågan att genomföra denna. Detta engagerade vi Buzzle för och tack vare detta beslutet har vi idag den bästa marknadsföringen inom vår bransch, något man lätt kan verifiera genom att se på vår nuvarande digitala närvaro.

Jörgen SjöstrandVD, Concito Consulting

Ge dina användare vad de vill ha.

Det finns ett brett spektrum av inköpsvägar och kundengagemang i dagens marknadsföringsmiljö. Och på alla dessa olika plattformar, kanaler och medier vill inte användare bara att deras upplevelse med ditt företag ska vara sömlös. De förväntar sig det.

På Buzzlemedia hjälper vi dig att skapa din egen marknadsföringsplan som når kunderna vid varje beröringspunkt, oavsett om deras köpresa är linjär eller en spiral. Det handlar om att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, och sedan hamra ett konsekvent meddelande – varje gång.

Hur vi arbetar

Det finns ingen mall för att starta och leverera en framgångsrik marknadsföringskampanj. Det handlar om att identifiera problemet och förstå spelplanen.

Så när du anlitar oss lär vi känna din verksamhet och målgrupp till kärnan och identifierar vad du försöker uppnå, de utmaningar du står inför och möjligheterna till framgång. Sedan bygger vi hela vår strategi kring det målet och prioriterar kanaler, meddelanden och media som kommer att få den största effekten.

I slutet av dagen, tänk på oss som din strategiska partner. Den sorten som hjälper dig att lösa stora problem och sedan levererar planen för att uppnå dina mål.

Kampanjfunktioner

  • Marknadsföringskampanjstrategi och planering
  • Copywriting
  • Design
  • Digital annonsering och kampanjhantering
  • Innehållsskapande
  • Kampanjoptimering och testning
  • Resultatrapportering

Är du redo att ta steget mot digital framgång?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.